Спорт

Osprey

 

 

Най-добрите продукти на световния лидер в производството и дизайна на раници, сакове и чанти Osprey. Продуктите на марката са известни с това, че са едни от най-леките в света, с изключително ергономичен дизайн и геометрия. 

 

Раниците, саковете, и чантите на Osprey са предпочитан аксесоар за всички спортове на открито от редица атлети и хора, обичащи моментите навън в природата. 

 

Широката гама продукти на Osprey покрива спортове като планинарство и туризъм, катерене, колоездене, бягане, водни спортове, алпинизъм, фрийрайд, както и градска серия за пътуване, удобни раници за вашата електроника и документи. Можете да изберете и прекрасни раници и аксесоари за вашето дете – за спорт, училище и ежедневие.

 

Не пропускайте да разгледате и аксесоарите на Osprey, които нямат аналог - спортни портфейли, резервоари за вода, почистващи системи, покривала против дъжд и много други.  

 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

  0700 20 114           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

Доверете се на Varrio Sport:

 

 2 г. гаранция на всички продукти

Безплатна доставка над 99 лева

 Безплатна замяна

 Доставка 1-2 дни

 Винаги с тест и преглед

 30 дни право на връщане

 Доживотна консултация

 Купи на изплащане с TBI

 

Филтри
Марки
Цена