Osprey

 

 

Най-добрите продукти на световния лидер в производството и дизайна на раници, сакове и чанти Osprey. Продуктите на марката са известни с това, че са едни от най-леките в света, с изключително ергономичен дизайн и геометрия. 

 

Раниците, саковете, и чантите на Osprey са предпочитан аксесоар за всички спортове на открито от редица атлети и хора, обичащи моментите навън в природата. 

 

Широката гама продукти на Osprey покрива спортове като планинарство и туризъм, катерене, колоездене, бягане, водни спортове, алпинизъм, фрийрайд, както и градска серия за пътуване, удобни раници за вашата електроника и документи. Можете да изберете и прекрасни раници и аксесоари за вашето дете – за спорт, училище и ежедневие.

 

Не пропускайте да разгледате и аксесоарите на Osprey, които нямат аналог - спортни портфейли, резервоари за вода, почистващи системи, покривала против дъжд и много други.  

 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена