Първа помощ

Продукти и инструменти за първа помощ при туризъм, спорт, къмпинг и активни дейности на открито. Шини, превръзки, пинсети, турникети и продукти за оцеляване и спасителни дейности.

Животът е прекрасен, когато сме навън, пътуваме, спортуваме и се наслаждаваме на природата с любимите си хора и приятели. Понякога се случва нещата да се объркат и да изпаднем в затруднение или дори кризисна ситуация със заплаха за здравето или живота ни.

За да имаме максимална сигурност и да сме подготвени е добре винаги да имаме набор от необходимите за първа помощ инструменти и аксесоари, с които да помогнем на приятел или на нас самите.

Шини за ортопедична реакция и имобилизация, превръзки и триъгълни кърпи са нужните ни продукти, с които да помогнем при травма на крайник, счупване, изкълчване или навяхване.

Специализиран гел и превръзки в ситуации на изгаряне, попарване или силно слънчево изгаряне ще облекчат незабавно болките и ще помогнат за възстановяване.

В природата, често се срещаме и с нежелани насекоми като кърлежи и други жилещи и хапещи инсекти. Пинсета или инструмент за изваждане на кърлеж е задължително да присъства в нашата раница или аптечка. Така можем да реагираме на мига да и предотвратим по-сериозни вреди.

Във Varrio Sport сме подбрали само най-важното и най-необходимото, което трябва да имате с вас при всякакви ситуации. Лесно можете да изберете, да се консултирате за най-подходящите медицински продукти и да закупите вашата здравна екипировка на достъпни цени и с доказано супер качество от български и световни производители.

Varrio Sport винаги подкрепяме нашите клиенти, атлети и аутдор ентусиасти и подбираме най-доброто и най-полезното.
Изберете необходимите ви медицински продукти за спасяване и оцеляване и бъдете винаги сигурни в екипировката си.

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 0882 000 112       Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Вид
Цена
Подреди по
Подреди по