Petzl

Производител на едни от най-добрите в света продукти за алпийски спортове! Petzl създава история с всеки свой артикул. Пикел, сечива, котки за ледено катерене, свръх мощни челници и катерачна екипировка – едва ли има човек обичащ алпийските спортове, който да няма поне няколко Petzl продукта в раницата си.

 

Леки и здрави пикели и сечива, свръх мощни смарт челници, сетове за Виа Ферата, карабинери, Григри и оборудване за катерене – общото, е че всички те са продукти от  които зависи сигурността и живота ни, когато сме на високо. Затова при избора им качеството и  доверието в марката производител са решаващи. Не е случайно, че с продукти на Peztl се катерят едни от най-добрите атлети в света. 

Иновации и смарт технологии, съчетани с високотехнологични материали дават сила на Peztl  да произвежда едни от най-търсените алпийски и експедиционни продукти.

 

Челниците на компанията са сред най-мощните и същевременно умни и интуитивни. Те издържат много време с едно зареждане, могат сами да преценяват силата с която да осветяват, в зависимост от ъгъла панорамата. Те използват LED осветителна система на най-висок клас.

 

Пикелите и сечивата за ледено катерене са необходими на всеки планинар, катерач и алпийски ентусиаст. Те са леки, функционални с изключително здрави остриета и ни помагат да достигнем до желаните висоти, да се осигурим и да имаме допълнителна сигурност когато караме фрийрайд по трасета до които се стига с откатерване.   

 

В допълнение на пикелите и сечивата на Petzl идват и разнообразните модели на котки за лед и сняг, които покриват всички нужди от височинни алпийски терени до технички ледени терени, трекинг и хайкинг във високата планина или осигуряване в градски условия с удобните котки за сняг.

 

Супер леки, здрави и надеждни са и осигурителните катерачни продукти като карабинери, самохвати, сетове за Via Ferrata, Grigri устройства и всичко необходимо за доброто и безопасно катерене.

 

Освен нужния хардуер за катерене Petzl  създават и продукти за нашето удобство, сигурност и елегантност. Такива са въжетата за катерене, здравите и сертифицирани каски, както и удобните седалки.

Petzl са предпочитана марка не само за спортистите, но и за професионалисти, чиято работа е свързана с височинни дела и изисква осигуряване и обезопасяване.

 

Petzl е семейна компания, която през годините се превърна в най-големия европейски производител на лични предпазни средства за спортисти и откриватели и за хора работещи в тъмно или на височина. 

 

Продуктите с марката Peztl са изобретени и разработени в централата в сърцето на Френските Алпи в град Гренобъл.

 

Марката работи в 55 държави, сред които и България. Всяка година се продават над 7 милиона продукта Petzl,  а над 10 милиона души използват своите Petzl продукти всеки ден.

 

Станете един от нас, изберете Petzl от Varrio Sport и се потопете в света на високото, снежното и красивото

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112       Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

   

 

Филтри
Марки
Цена