Пикели | Ледокопи

Независимо дали катерите или практикувате класически или техничен алпинизъм ледокопите, сечивата и пикелите са изключително важна част от екипировката, която осигурява сигурност в алпийска среда.

Пикелите са мултифункционални инструменти, с които можете да се осигурите или закрепите, да използвате като котва или подпора в различни ситуации. Според ръста и целите пикелите могат да са с различни размери и остриета.Предназначени предимно за ледено или микс катерене сечивата имат специфична, по-извита форма, и удобни захвати с ремъци, които помагат при катеренето по ледени терени. Съобразно личната ви техника, ръст и предпочитания можете да изберете най-подходящото за вас сечиво от широкия избор, които предлагаме.Във Varrio Sport може да откриете едни от най-качествените марки, произвеждащи ледокопи /пикели/ и сечива като например Petzl, Edelrid, Black Diamont, Camp и други.

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

  0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

Филтри
Марки
Продукт
Цена