Pirin Hill

Pirin Hill е високотехнологична българска компания, която произвежда чорапи специализирани за спорт, туризъм и ежедневие с уникални качества и изработка, пасващи идеално на всеки крак за всяка нужда. 

 

Компанията влага в създаването на своите чорапи само изключително качествени материали като мерино вълна, качествен памук и нежен полиестер и съчетава това с весели и завладяващи визии. 

 

Специализираните серии чорапи за спорт Try to Fly на Pirin Hill са доказали своята ефективност и са неотменна част от добрата екипировка за алпинизъм, трекинг, туризъм, бягане, тенис и редица други спортове. 

 

Конструкцията, геометрията и материите на  спортните чорапи Pirin Hill  са съобразени със спецификата на всеки спорт. По тази причина има акценти в различни зони на чорапите, дължините и ходилата са адаптирани спрямо активността. 

 

Мисията на Pirin Hill е да предлага алтернатива, от една страна на евтините, но некачествени и еднообразни чорапи, и от друга – на големите международни марки с продукти на неоправдано високи цени, невинаги съответстващи на предлаганото качество.

 

Всички чорапи с марка Pirin Hill са произведени в семейна фабрика в град Русе. Дългогодишния опит и знания в работата с марки във Великобритания, Франция и Германия са основата, на която  Pirin Hill стъпва разработването на своите висококачествени чорапи с атрактивен дизайн и разумни, достъпни цени.

 

Последно поколение компютъризирани италиански машини Lonati изплитат чорапите Pirin Hill и позволяват максимален контрол върху качеството на плетене благодарение на специализирания софтуер, следящ за правилното изпълнение на всяка функция тестван и окачествен и ръчно от оператор на ниво плетене.

 

Чорапите с марка Pirin Hill са с ръчно кетеловане на пръстите, в резултат на което шевът е идеално гладък, без наличието на ръбове и протривания по пръстите.

 

Качествения контрол на чорапите Pirin Hill се осъществява в 4 етапа – по време на плетене (софтуерен мониторинг), след плетене (индивидуално окачествяване на всеки чорап), след гладене (индивидуално окачествяване на всеки чорап) и след опаковане (окачествяване на случаен принцип).

 

Дизайните на Pirin Hill са вдъхновени от богатството на българската природа – красива, интересна, пъстра, разнообразна, носеща положителен заряд. Визиите и орнаментите черпят идеи от разнообразните растителни видове в България, от величествените планини и бистри езера.

 

При производството на чорапите Pirin Hill се използват единствено екологични материали от европейски доставчици, покриващи изискванията на сертификата OEKO-TEX и отговарящи на изисквания на REACH (регулатор на Европейския Съюз).

 

Всички прежди, използвани за чорапите Pirin Hill са меки, удобни и щадящи кожата. Употребата на модерни енергоефективни плетачни машини, както и използването на пара вместо ток за гладене, драстично намаляват консумацията на енергия, като по този начин спомагат за опазването на околната среда.

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

   

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по