Последни бройки

Последни единични бройки от продукти на склад на супер изгодни, намалени цени. 

 

Понякога ни остават единични бройки от дадени модели или размери на продукти, които дълго време не си намират нов притежател. Всички тези продукти са в нормално и добро качество с 2 години гаранция и разбира се опция за тест и преглед. 

 

С цел да стимулираме продажбата им Ви предлагаме възможност да изберете за вас, семейството или приятел желани спортни продукти на невероятни цени. Това обикновено са спортни или туристически обувки, в даден размер или спортна екипировка и облекла в различни вариации., както и ролери, кънки, тротинетки, продукти за туризъм, къмпинг и пътуване.

 

Следете редовно обявените последни бройки, абонирайте за имейл бюлетина ни и следвайте нашия Facebook профил за да сте винаги в крак с информацията за намалените продукти във Varrio Sport. 

 

Обявените продукти с отстъпка се изчерпват бързо и бихме ви препоръчали ако харесате вашия продукт, директно да го поръчате за да е сигурно, че няма да ви изпреварят. 

 

Всички наши продукти, независимо от намалената цена имат задължително опция за преглед и тест, като разбира се  можете и да замените или върнете продукта сте сгрешил размера. Процедурите по замяна и връщане във Varrio Sport са безплатни, лесни и супер бързи. 

 

 

 

Ако се нуждаете от съдействие за избора на подарък за любим човек имате възможност да изберете един от нашите ваучери за подарък, които можем да персонализираме и да ви изпратим е електронен вариант или чрез куриер до посочен от вас адрес. 

 

  

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

  0882 000 112         Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

  

Филтри
Марки
Цена