Пране / Импрегнация

Подбрали сме най-подходящите, специализирани препарати за пране, почистване, импрегнация, отпушване на мембранни тъкани, увеличаване на водонепропускливостта и еластичността и поддръжка на антибактериални свойства на продуктите. 

 

В селекцията на Varrio Sport сме включили едни от най-ефективните препарати за поддръжка на спортна екипировка на български и световни компании производители. 

 

Тук ще ви предложим революционно добрия български препарат с TUV сертификат HTMT Washing Gel, препарати на английската марка NikWax, Grangers и други. С тях ще си гарантирате сигурно удължаване на живота и поддръжка на функционалните качества на спортните си дрехи, обувки, раница, палатка, въжета или други аксесоари от екипировката ви. 

 

Правилния избор на екипировка, точно подбрана за нашите нужди, е първата крачка от това да имаме сериозен инвентар за удобно, сигурно, леко и безопасно оборудване в любимите ни занимания, свързани със спорт, туризъм, къмпинг и активен начин на живот. 

 

 След като сме инвестирали време и средства да си купим точните дрехи, обувки и екипировка идва и другият важен въпрос - колко време ще ни служат?

 

Отговорът зависи предимно от нас, от начина на употреба на спортните облекла и най-вече от правилната им поддържка. Винаги е добре след като сме си купили екипировка да се поинтересуваме как да я поддържаме и с какви препарати, да питаме или прочетем инструкциите.  

 

Употребата на обикновени препарати за пране, олио, зехтин, восък и  домашни системи води до бърза амортизация на спортните продукти и почти гарантирано съсипване на функционалностите на мембранните тъкани - дишаемост и водонепропускливост. 

 

Свържете се с нашите експерти за да ви консултираме кои са най-подходящите препарати специално за вашата екипировка - дрехи, обувки, раници, палатки и други важни елементи от доброто ни туристическо оборудване. Може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

 

  0882 000 112        Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

Филтри
Марки
Пол
Размери
Вид
Подходящо за
Цена