Primus

 

Продуктите на Primus са синоним на качество, сигурност и здравина при всякакви аутдор условия. Термоси, чаши и съдове за готвене, газови къмпинг уреди и прибори, ножове и запалки са продукти, които всеки любител на планината, къмпинга и пътешествията има в своята екипировка. 

 

Силна марка се изгражда с много години опит и запазване на доверието в клиентите. Затова и Primus винаги предлага качествени и високотехнологични термоси и готварски газови принадлежности, ценното при които е че са напълно пригодени са употреба в планинска среда, при екстремни температури, вятър и сурови условия. 

 

Едни от най-търсените и наистина необходими аксесоари за добрата ни екипировка са термосите, термобутилките и термочашите.

Те са полезни, както при студени условия, задържайки топлината на напитките, така и при много силни, летни температури, задържайки хладни и студени напитки. 

 

Компанията Primus произвежда иновативни и доказали се продукти, спечелили доверието на клиентите си в  outdoor спортни и развлекателни активности като трекинг, туризъм, експедиции, алпинизъм, бивакуване и градска употреба. Всички продукти на Primus са съобразени с екологичната концепция за устойчивост и разградимост на материалите, която компанията е приела за своя мисия. 

 

 Екипът на  Primus има амбицията да дава много опростен и истински поглед върху живота  - всеки ден  е приключение, а ние сме героите в него. Духът на приключението зависи от нас, а добрата екипировка ще направи всеки от всеки приключенски ден - страхотен ден.


Вече повече от 125 години, Primus са посветени на инженерството и усъвършенстване на оборудването за готвене на открито за активности от всякакъв характер. Храната захранва телата ни, а храненето вдъхновява въображението ни.

 

 Всеки ден заслужава приключение, всеки ден може да бъде страхотен ден, защото когато се храним добре днес, може да бъдем, където поискаме утре - да прекосим всяка пътека, да изкачим всеки връх, да яздим с всяка вълна, да бягаме със силата на вятъра, да бъдем свободни в движенията и мечтите си. 

 

 Всичко започва в малка ковашка работилница в централната част на Стокхолм през 1892 г., когато FW Lindqvist и JV Svenson създават първата в света керосинов котлон без сажди! Съвсем логично, го наричат Primus (което означава първо). 

 

Скоро след това, и до ден днешен, Primus е основният избор за хората, обичащи предизвикателни експедиции или забавляващи се сред природата.

 

През 1994 г. Primus отворя вратите на новата си голяма фабрика в Тарту, Естония, за да отговорим на търсенето на продукти произведени в Европа. Към днешна дата Primus остава един от малкото производители на outdoor продукти, които все още произвеждат в Европа. 

 

Всяка стъпка, от първоначалния дизайн до производството, се извършва в затворен цикъл и е плод на научноизследователска и развойна дейност на компанията.

 

Всеки отделен продукт преминава задълбочени тестове и интензивни процедури за контрол на качеството преди да напуснат фабриката. 

 

 

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

   

Филтри
Няма намерени продукти.