Prolimit

 

Prolimit е емблематичен производител на облекла и екипировка за сърф, SUP и водни спортове - неопренови костюми, спасителни и противоударни жилетки, каски, трапци на разумни цени с най-високо качество.

 

Компанията базирана в Нидерландия е предпочитана поради добрите си достъпни цени и иновативни, качествени продукти. Специализирани технологии, развойна дейност, 36 години опит и познания, много хъс и желания за развитие са сред факторите, правещи Prolimit световен лидер в областта на сърф спорта. 

 

Създадена от самото начало в Нидерландия, страна с много вода и древен опит във водните спортове, марката днес произвежда екипировка за SUP, windsurf, kitesurf и wakeboard за целия свят.

 

Редица сериозни атлети са подкрепяни от Prolimit, като същевременно тестват продуктите в най-реалистична и сурова среда. 

 

С представителствата си в Нидерландия и с Южна Африка Prolimit има възможност да тества създаваните продукти при топли и студени условия, с много или с малко вятър и при различни метеорологични особености. 

 

Като отговорна и водеща компания Prolimit влагат сериозен ресурс в проучвания, тестове и развойна дейност. Резултатите не закъсняват - създават се продукти с екологична и устойчива стратегия, по най-високи стандарти на качество и с всички необходими сертификати. 

 

 

Varrio Sport сме подбрали едни от най-добрите продукти на Prolimit в допълнение на нашите колекции екипировка за SUP, каяк, уиндсърф или кайтсърф. 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Подреди по
Подреди по