Промоции

Регулярни промоции или акции свързани с дадена търговска инициатива или празник. В тази категория публикуваме намалени продукти, с изгодни отстъпка или продукти, които са от изминали колекции и са до изчерпване на наличностите на склад. 

 

Следете редовно нашите промоции, абонирайте за имейл бюлетина ни и следвайте нашия Facebook профил за да сте винаги в крак с информацията за актуалните промоции във Varrio Sport. 

 

Тук можете да намерите продукти на изключително добри цени, за вас и цялото семейство. Продукти за различни спортове като ролери и кънки, тротинетки, продукти за туризъм, къмпинг и пътуване. 

 

 

Обявените продукти с отстъпка се изчерпват бързо и бихме ви препоръчали ако харесате вашия продукт, директно да го поръчате за да е сигурно, че няма да ви изпреварят. 

 

Всички наши продукти, независимо от намалената цена, се продават с 2 години гаранция и имате задължително опция за преглед и тест, като разбира се  можете и да замените или върнете продукта сте сгрешил размера. Процедурите по замяна и връщане във Varrio Sport са безплатни, лесни и супер бързи. 

  

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112      Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по