Промоции

Всички най-добри предложения за промоционални цени на продукти, ваучери за подарък, игри и томболи може да тук в категория Изгодно. 

 

Varrio Sport предлага винаги добри цени за качествени и проверени продукти с гаранция от мин. 2 години. Същевременно правим и регулярни акции, от които може да се възползвате и да изберете продукт на значително намалена цена.

 

Това може да са сезонни акции, извън сезона, кампании свързани с празници или търговски инициативи, както и предложения за продукти от предходни колекции или последни бройки от дадени спортни стоки.  

 

Следете редовно съдържанието на категория Изгодно и изберете за вас и семейството продукти за любимият ви спорт, книги, електроника или необходимата козметика при изключително добри цени.

 

Ако се нуждаете от съдействие за избора на подарък за любим човек имате възможност да изберете един от нашите ваучери за подарък, които можем да персонализираме и да ви изпратим е електронен вариант или чрез куриер до посочен от вас адрес. 

 

  

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по