Message Us

Северен Пирин - Топографска карта

  • Марка: Iskar Tour and Free Mountains Association
  • Кат. номер: 90476-1-3

Топографска карта Северозападен Пирин - Мащаб 1 : 25000, хоризонтали през 10 метра 

 

 Второто печатно издание на картата "Северозападен Пирин" е в мащаб 1 : 25000 и хоризонтали през 10 метра, с много нови детайли по топографията, много подобрени елементи по дизайна, за по-удобно и лесно разчитане и изцяло нов, изключително детайлен терен.

 За първи път, чрез приложената линийка можете да определите наклона на терена в градуси  и да вземете най-верните решния в планината, както и да определите вашите или на желан обект, GPS координати.

Отразени са границите на всички защитени територий, попадащи в ареала на картата, маркирани туристически маршрути, хижи, заслони, информационни центрове, съоръженията на ски зоните Банско и Добринище и всички детайли, съответстващи на мащаба.

 На гърба на картата, на половината от размера е публикуван олекотен вариант на картата, без хоризонтали и по-дребни детайли, с по-ясно изразени основните туристически маршрути и отразени GPS координатите на по-характерните места, като върхове, превали и седловини, хижи и заслони.

 Картата е поставена в  удобен и защитен  прозрачен PVC джоб  с отвор от горната, къса страна. Към всяка карта е  приложена нова мащабна линиика с разграфена скала, за лесно измерване на разстояние, разграфена скала от 1 десетична арк минута, за лесно измерване на географски координати и скала с разстоянието между хоризонталите, за измерване наклона на склона, в градуси и проценти.

Формат на картата 12 / 22 в сгънат и 100 / 70 см., в разгънат вид.

Второ печатно издание,   ISBN 978-619-90476-1-3

 

 

Интерактивно привю на картата: http://www.iskartour.com/bg/интерактивни-карти/карта-пирин-север-1-25000

 

Комбинирай с удобен професионален компас: http://www.varriosport.bg/bg-product-details-17.html 

9,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 9,99 лв.
Моля, изберете: