SmartShake

SmartShake е шведска компания, която произвежда иновативни и умни шейкъри и бутилки, търсени от атлети в цял свят. Шейкърите на SmartShake дават са с патентована конструкция, която задържа течностите и не тече, дори при обръщане. 

 

Продуктите се произвеждат от безвредни и одобрени за хранителната индустрия материали BPA & Dehp free, които не отделят вредни токсични съставки в течностите. 

 

Чрез трите отделни отделения на шейкъра, можете да носите със себе си дневния си порцион от протеин, таблетки или храни, да ги миксирате лесно и фино чрез вградената цедка. 

 

Всеки шейкър на SmartShake има страничен карабинер, чрез който лесно шейкърът лесно се закрепя за раница, колан или друга повърхност. 

 

Шейкърите са подходящи за използване при спортни занимания, както и в ежедневието. Можете да ги използвате във фитнес залата, на къмпинг, при туризъм в планината и дори докато катерите на скали. 

 

Многото цветови варианти дават възможност да комбинирате по ваш избор вида на своя шейкър. 

 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

 

0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по