Спортни бижута

Спортните бижута, създавани от Андреа Сампаоли са уникални и нямат аналог по своята красота, автентичност, здравина и предаване на дори най-малките детайли на автентичните модели спортни аксесоари.

 

Майсторът бижутер от венецианската школа Андреа  Сампаоли е и запален катерач и инструктор, ездач и любител на планините. Цялата му страст и любов към спорта са пресъздадени в неговото невероятно изкуство.

 

Емайлираните, хипоалергични брошки са произведени и полирани изцяло ръчно, и по най-високи стандарти, от здрави метални сплави на основата на бронз с галванични бани от благородни метали и емайлиран финиш. Това ги прави практически неразрушими и дълголетни.

 

Автентичните, 100% италиански спортни бижута Sampaoli включват колиета, гривни, обеци и ключодържатели изработени от изключително трайни сплави, които на практика не се протриват или износват и са антиалергични. Бижутата обхващат различни спортни аутдор активности и пресъздават страстта на автора бижутер към планините и катеренето, към конната езда и морските спортове, 

 

Varrio Sport е изключителен представител за България на марката спортни бижута Sampaoli Creazioni by Andrea Sampaoli.

Филтри
Марки
Цена