Stanley

 

Stanley - марката, която променя света със своите невероятни термоси, термобутилки, чаши, къмпинг прибори и системи за охлаждане е вече тук във Varrio Sport. Stanley най-накрая е в България! 

 

Така започва всичко, през 1913г., когато William Stanley Jr. изобретява нечупливата вакуумна бутилка с изведени молекули, която задържа температурните качества на водата и напитките повече от всяка друга бутилка на света. Така продуктите на Stanley бързо стават неизменна част от ежедневието на пътуващи, катерещи, спортуващи, активни и работещи хора. 

 

Във всяко занимание в природата и ежедневието хидратацията на организма е важна част от комфорта. Когато към това добавим и сигурността и качествата на Stanley получаваме напитки, които са запазени в желаната температура, топли или студени, за много дълго време в здрави, нечупливи, доживотно издръжливи бутилки, термоси и чаши.

 

Вакуум бутилките, познати като термоси вече са стандарт в добрата ни екипировка. Еволюирали до наши дни, всъщност всичко започва, когато William Stanley Jr. изобретява и лансира на пазара първата бутилка с двойни стени и вакуумна термоизолация Char-Vac®.

 

Когато въздухът между двете стени на бутилката е премахнат се получава вакуум, а липсата на въздушни молекули ограничава и възпрепятства термообмена от течността в бутилката към външната среда. 

 

Днес вече много компании правят термоси, но истинското качество на Stanley се дължи на редица съществени детайли в производството като материал и дебелина на стените и метода на премахване на въздушните молекули. Точното изчисление и прецизност до милиметър правят продуктите на Stanley едни от най-добрите в света с неповторими температурни показатели. 

 

Това е причината всички продукти на марката Stanley да са с доживотна гаранция на конструкцията и термокачествата си. 

 

Невероятно здрави и издръжливи термос бутилките на Stanley се променят с времето и добиват все по прецизна и удобна форма, с практични дръжки, вградена чаша, ефективни системи за отваряне, отпиване и затваряне. Намалява се и теглото на бутилките, усъвършенства се външния им вид.

 

Уникалните цветове, меки и природосъобразни, и обработката на боята са отличителна черта на продуктите Stanley. Те спомагат за разпознаваемостта на марката и винаги се отличават от останалите марки. 

 

Винаги неразрушими! За най-коравите и тези, които търсят най-доброто,  Master Series продуктите на Stanley предлагат ненадмината трайност и топлинно задържане. Един век опит се среща с най-новите технологии, във всеки един детайл.

 

Иновация на Stanley е изолацията QuadVac ™, която блокира топлината или студа по-добре от всяка друга технология.

 

Built for life - създадени за живот!  Независимо дали се наслаждавате на сутрешното си кафе, следобедна напитка, глътка чай на върха или чаша вино на къмпинг, Stanley покрива, пълната гама продукти, които винаги да са с вас и никога не трябва да бъдат изхвърляни.

 

Здравото и издръжливо оборудване за многократна употреба, което се предава през поколения, означава по-малко боклуци в нашата природа и по-чист свят. Не използвайте продукти за еднократна употреба, използвайте Stanley.

 

 След всичко, което описахме като качества, остана да добавим и факта, че продуктите на Stanley са с доживотна гаранция! Изберете вашия любим термос, бутилка или чаша с марката Stanley от Varrio Sport - All Seasons Outdoor.

 

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

  0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

   

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по