Студено пресовани масла

Студено пресованите масла са натурален органичен извор на здраве, извлечен от богатството на различни билки, ядки и растения. В процеса на студено пресоване не се използва топлинно извличане и рафиниране на маслата, което запазва в тях всички ценни и важни за здравето съставки. 

 

Студено пресованите масла съдържат редица микроелементи, които регенерират клетките в тялото, засилват имунитета, помагат за превенция, лечение и профилактика при сърдечно съдови, заболявания, диабетични проблеми, онко заболявания, както и такива на чревния тракт и нервната система. 

 

Ползите за човешкото здрава са безбройни, както за правилното функциониране на органите така и за козметична поддръжка на кожата, косата и ноктите. 

 

Студено пресованите масла са най-доброто профилактично лекарство дадено ни от природата и използвано още от древността.

 

Свежите и органично добити масла от семена, ядки и билки на Botalife и Еньовден са изключително ценни за нашето здраве. Така наречените "добри мазнини", са от жизненоважно значение за сърцето, кръвоносните съдове, нервната система и др. Затова, опитайте да се храните с естествена, жива, прясно приготвена и нерафинирана храна. Избягвайте консумирането на преработени (рафинирани) масла.

 

При рафиниране на масла в промишлеността се използват технологии с нагряване до 300 градуса, което разрушава голяма част от витамините, минералите, ензимите и добрите мазнини

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по