SUP | СЪП

SUP или Paddle board e любимо водно занимание и активна почивка за хора, които обичат да плават, гребат и да се забавляват в морето, езерата и реките.

 

Високите технологии влагани в производството на тези водни плавателни средства ги правят 100% сигурни, мултифункционални, супер леки, здрави, с малък обем и тегло.

 

Едно от най-силните предимства на надуваемия SUP борд е това, че е лек и компактен, събира се в една раница с нормални размери. Лесно може да се транспортира без да изисква допълнително оборудване, като багажник, ремарке или голям багажен обем.

В сгънато състояние надуваемият SUP може да се транспортира лесно на гръб, с колело, в каквато и да е кола или кемпер.

 

СЪП спортът вече стана предпочитан начин за почивка по вода и то за цялото семейство. Дали ще изберете голям семеен SUP или няколко различни, за всеки член от семейството, е ваш личен избор. При всички случаи ще може да плавате, да откривате, за да се гмуркате и забавлявате всички заедно.

Едни от най-важните показатели, които трябва да вземете предвид при избора на точен за вас СЪП борд са – вашите умения, вашето тегло, водната среда, в която ще го карате и това дали ще сте сами и с придружител / например, дете, куче, много багаж/.

 

 

За да сте абсолютно сигурни в точния си избор можете винаги да се консултирате с експертите на Varrio Sport - да попитате, да поговорим и да ви предложим най-доброто решение. Нещо повече – всички закупени от нас СЪП бордове са в пакет с нашата специална услуга „Доживотна консултация“ с която винаги ще сте спокойни, че ние сме до вас ако имате нужда от технически съвет, сервиз, препоръка или не помните как да направите нещо, свързано с вашия борд.

 

Във Varrio Sport сме подбрали едни от най-търсените модели надуваеми и твърди съп бордове на световни марки като – Aqua Marina, Aztron, Aqua Tone, Jobe, RRD, JP, Fanatic, BIC и други на които сме оторизирани дилъри.

 

Може да използвате SUP за цялото семейство, за плажа, за яхтата, за басейна, за гмуркане, за Йога и кондиционни тренировки.  Реално докато се забавлявате гребейки вие използвате и натоварвате почти цялата мускулатура на тялото, тренирате вестибуларния си апарат и уменията за баланс, развивате дейността на сърцето и белите дробове.

 

В съчетание с подходяща хранителна диета, силови тренировки и добър режим SUP бордингът ще помогне за бързо изгаряне на мазнините и поддържане на атлетична визия и добър релеф. Движенията при карането на SUP  са балансирани и меки и НЕ натоварват излишно ставните и мускулни връзки.

 

Ако все още нямате надуваем SUP – сега е момента, изберете и поръчайте от Varrio Sport с удължена гаранция и доживотна консултация.

 

 

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

  0882 200 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

   

Филтри
Марки
SUP / Аксесоари
Натоварване
Цена
Подреди по
Подреди по