Термо защита

Продукти за термо защита в планина, при бивакуване, къмпинг и оцеляване. Термо фолиа и одеяла, уормъри, термо чували, системи за поддържане топлината на тялото.Специализирани гелове и превръзки за реакция при изгаряния или попарвания на кожата, включително и при силни слънчеви изгаряния.


Термо фолиото или познато още като одеяло за спасяване или оцеляване е една от най-важните части от нашата екипировка. Леко и многофункционално термо фолиото може да ни предпази от измръзване /хипотермия/, от вятър, валежи и студ, както и от силно слънце и претопляне.


Термо одеялата предпазват тялото от температурен шок и намаляват загубата на телесна температура. Задължително е да имаме подобно термо фолио и да знаем как да го използваме. То може да помогне и при изграждането на бивак навън ако ни се наложи да нощуваме.Уормърите са иновативни продукти, с които лесно, бързо и ефективно можем да стоплим крайниците си или части от тялото. Те използват прости химични реакции, при които уормъра генерира топлина за дълги часове и може да ни спаси от измръзване.

 


Warmer-ите са леки, безопасни и евтини аксесоари, които е добре да имаме винаги в раницата си при преходи или зимни спортове.

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена