Термобельо

Създадено от технични, висококачествени материи термобельото е сред най-необходимите условия за нашия комфорт през зимните студени дни. То осигурява сигурна преграда между кожата на тялото и останалите слоеве дрехи без да запарва.

 

Качественото термобельо, което предлагаме, спомага да се съхрани топлината, която тялото само генерира, като при изпотяване спомага влагата да се отведе далече от кожата и да остане суха.

 

Доброто термобельо стои плътно по тялото, еластично е не дразни кожата. Техничните материи, както и мерино вълната, които се използват основно за направата на термобельо са нежни и меки на допир, антибактериални и леки. 

 

В зависимост от целите има различни видове термобельо като дебелина и материи, както и различни дължини в зависимост от спортната дейност, която практикуваме. Обикновено предназначените за ски долнища са по-къси, за да достигат до ръба на ски обувките, а тези които са за туризъм са по-дълги така, че да покрият целия крак. 

 

Горната и долната част на термобельото се застъпват, като така покриват цялото тяло без пропуск. 

 

Изберете най-доброто за вас сред доказали се марки като Craft, Icebreaker, Brillе, Black Diamond, Sensor, Ortovox, Jack Wolfskin и други.

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

  0882 200 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

Филтри
Марки
Пол
Размери
Вид
Подходящо за
Цена
Подреди по
Подреди по