Термоси

Термоси и термобутилки за всяка цел, спорт и ежедневие. Най-доброто от Stanley, CamelBak, Primus и UST Gear. Задържат за дълго желаната температура на напитките

 

Термоса или термобутилката отдавна са неизменна част от нашата екипировка за планина през всички сеозни, за летен туризъм, плаж, ежедневен спорт или в работата. Задържането на желаната температура на водата и напитките е изключително важно за нашето здраве и комфорт. 

 

Качествените термоси ни осигуряват топлина през зимата и охлаждане в летните месеци, като запазват течностите изолирани от околната среда и с желаната температура за много, много дълго време. 

 

Добрите термоси могат за запазят топли напитките до цели 72 часа, а студени и до много повече в зависимост от материала и качеството на изпълнение. До скоро се смяташе, че термоса се използва само през зимата, но вече всички разбраха, колко важно и приятно е в летните горещини да имаш в себе си охладена напитка и то през целия път или тренировка. 

 

Разликата между Термос и Термобутилка всъщност се крие в това, че термоса обикновено има специална клапа за отваряне, затваряне и отливане на течността, както и добавена чаша под формата на капачка. Термосите са предназначени предимно за туризъм, продължителен преход, къмпинг или излет. 

 

Термобутилките са създадени също с двустенна вакуумна конструкция, но в повечето случай се отварят с единична капачка и позволяват бързо отпиване. Те са леки и удобни за спорт, бягане или байк и често имат възможност за закачане с карабинер.

 

Голяма част от наистина добрите термобутилки имат системи, позволяващи отпиване с една ръка директно от бутилката. 

 

Едни от най-добрите термоси в света, с доживотна гаранция, са тези на класическата американска марка Stanley, които нямат аналог по качество на задържане на температурата на напитките и здравината си. Stanley предлагат и специализирани чаши и термобутилки. 

 Термобутилките  

Безспорен лидер в класа термобутилки са продуктите на друг американски гигант CamelBak. Една от компаниите развила за първи път цялостна стратегия за хидратация на тялото по време на спорт или друга активност. 

 

Термобутилките на CamelBak са супер леки, удобни, с капачки, позволяващи лесно отпиване с една ръка, в невероятно свежи цветове и най-важното - задържат течностите в желаната температура за много дълго време. 

 

 

Изберете практичните термоси и термобутилки за всяка цел и приключение от Varrio Sport.

 

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

0882 000 112       Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

   

Филтри
Марки
Продукт
Вместимост
Цена