UST Gear

 

 

UST Gear - Ultimate Survival е американска компания, която водена от любовта, на създателите си, към приключения, природа и outdoor създава екипировка за оцеляване, туризъм, къмпинг и аутдор активности още от 1936 г.

 

Сред най-желаните и търсени продукти на UST са тези за къмпинг и туризъм / чаши, съдове за къмпинг, сгъваеми прибори, купи, легени и др./, както и продуктите за оцеляване / ножове, запалки, брадви, мачете, биваци, хамаци и т.н./. 

 

Серията осветления, подходяща за къмпинг или туризъм /лампи, челници, осветителни аксесоари, газови лампи и др./ предлага иновативни, леки и супер издръжливи продукти, които никога няма да ви изоставят. 

 

Всички продукти на UST са плод на техния вътрешен отдел за разработки, които планират, моделират и създават изключително практични, леки и функционални продукти. За целта UST Gear  работи с множество атлети и outdoor ентусиасти, по целия свят, които изпробват продуктите и дават важни съвети и напътствия от терен как ще са най-лесни и качествени за употреба. 

 

Като ценители на природата, климата и тяхното опазване UST използва предимно природосъобразни, рециклируеми материали и такива, които са безвредни BPA, BPS, BPF и Dehp free. 

 

 

Започвайки като UST Brands, компанията ребрандира изцяло визията си през 2020г и вече  произвежда известните си продукти с името UST Gear, като същевременно, след дълги години на разработки, добави в продуктовата си листа и палатки, постелки и самонадуваеми шалтета, спални чували, тенти с мрежа и др. 

 

 

 Отличаващи се, природосъобразни, леки и здрави - това са част от многото силни характеристики на UST Gear. Предлагайки разумни цени за качествени аутдор и спортни продукти компанията дава възможност на хиляди хора да са добре оборудвани дори за най-трудните условия. 

 

 

Екипът на UST Gear, както и нашия екип Varrio Sport, е воден от желанието си да открива, създава и изследва всичко хубаво в живота и природата. Работата носи щастие и удоволствие - да си сред хълмовете, върховете, в пещерите, реките, каньоните, морето или в задния двор и градината, да тестваш продукти, да създаваш, да работиш докато играеш и се забавляваш...... тук линиите на щастието и смисъла се събират в зоната на професионалистите -  UST Gear и Varrio Sport - All Seasons Outdoor!  

 

Стремежът и желанието да бъдем колкото се може повече на открито е наше призвание, което се превръща в надеждна екипировка за приключения на открито с удобство и домашен уют, предлагана от доверен и доказан доставчик, какъвто е Varrio Sport.

 

Като своя мисия UST следва:

Като марка, нашата цел е да вдъхновим и възпитаме любовта на хората към всичко красиво и истинско навън. Ние тръгнахме по този път със силно намерение да вървим напред ... да създадем умна и достъпна екипировка, която позволява на всички да се наслаждават на активностите, които ни правят истински щастливи и здрави.

 

 

Открийте своите продукти UST Gear във www.varriosport.bg

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

 

0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

 

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по