Ваучери

Ваучерите за подарък от Varrio Sport са възможност да подарите бързо, лесно и най-вече разумно подарък, харесван и желан от получателя. 

 

Подаръчният ваучер от Varrio Sport дава възможност, получателят му сам да избере най-желания и необходим продукт с точния цвят и размер. Може да го използва за различни продукти или за покупка на по-скъп продукт с доплащане. 

 

Изключително добра възможност да направите подарък за сърфист, подарък за планинар, колоездач, скиор или фен на планинското бягане. Можете да разчитате на богат избор от продукти за спорт, хоби, къмпинг или трекинг, както и спортна електроника, книги и аксесоари.  

 

За да бъде уникален подаръкът ви имате възможност да персонализирате ваучерите с името на получателя им и вашето послание към него/нея.

 

Ако подарявате ваучера на дете - какъв по-хубав момент от това детето ви само да подбере това което иска, като така развива уменията си да решава самостоятелно и да оценява стойността на подаръка. 

 

Изберете ваучер на стойност, която най-добре подхожда на желанието и бюджета ви, добавите го в поръчката си и финализирайте поръчката. Можем да изпратим ваучерът ви на електронен формат чрез имейл или друг, удобен за вас начин или чрез куриер до посочен от вас адрес. 

 

Случвало ли ви се е да търсите "Спешен подарък" защото не ви е останало време или сте получил покана за събитие твърде късно? Не се безпокойте тук на помощ идваме ние - можете да закупите, получите в електронен формат и персонализирате ваучерите също така "Спешно" в последната минута/last minute и да подарите уникален подарък с усмивка. 

 

Знаете и колко е досадно да избирате с часове подарък, да се чудите за материя, размери, цвет и дали подаръка ще се хареса. Това отнема часове и ценно време, а резултатът често е непотребен подарък или дори разбити очаквания.

 

Много по-ценно е да дадете възможност, чрез ваучер за подарък от Varrio Sport, празнуващият сам да избере най-подходящия и желан продукт без риск от покупка на грешен размер или нежелан продукт.  

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

 

  0882 000 112       Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

 

Филтри
Марки
Цена