Message Us

Vector™ 2S Измервател на мощността, вграден в байк педалите

  • Марка: Garmin
  • Кат. номер: 010-01455-02
Измервайте където мощността е от значение

Мощността е най-надеждният начин, за да се прецени ефективността на колоездене за всеки един ден, по всяко време. Vector 2S революционизира измерването на мощността приложена върху педалите и получаване на данните.

 

За разлика от други измерватели, Vector 2S измерва мощността на педала, когато се прилага сила. Той е диретен измервател, която доставя надеждни и точни данни. И тъй като датчиците, са поставени във всеки педал, Vector 2 ви дава уникалната възможност да видите лява и дясна мощност независимо.

 

 

Лесно за покупка и инсталиране

В миналото, закупуването на измервател на мощността беше сложно и често се свързваше с компромиси за Вашия байк. Vector 2S променя всичко това. Сега Вие можете да отидете до Вашия магазин за байкове и да си тръгнете оттам с Vector 2S в ръцете, който да инсталирате само за няколко минути. Нямате нужда от механик и няма да губите време, докато Вашия байк е в магазина за монтаж. Заедно с това, нямате никаква нужда от допълнителни устройства и външни сензори за инсталация. Това означава, че лесно и бързо можете да преместите Vector 2S на друг велосипед.

  

 

Пълна колоездачна съвместимост

Vector 2S работи в тандем с съвместимi колоездачни компютри или други фитнес устройства, за да отведе обучението ви на следващото ниво. Докато се возите, Vector 2 измерва общата мощност, мощност на левия и десния крак, ритъм и колоездачна динамика, и изпраща информацията на съвместими ANT + ® устройства¹. Анализ на карането, обмен на данни, картографиране, планиране на маршрута и повече също могат да бъдат интегрирани в обучението ви чрез Garmin Connect ™.

 

 

1. Edge 1000 GPS колоездачен компютър

2. VIRB Elite екшън камера

3. Vector power meter

4. Shimano Di2 електронна система

5. Премиум пулсомер HRM

6. Сензори за скорост и каданс

7. Дистанционно за Edge

8. Смартфон с Garmin Connect™ Mobile

 

¹Вижте характеристиките, за да видите данни, които могат да се видят на съвместими устройства.

ВНИМАНИЕ: Максимално допустимите стойности на теглото на колоездача за използване на системата Vector 2 е 200 lbs (90 кг).

 

1 660,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 660,00 лв.
Моля, изберете: