Водоустойчиви

Напълно водоустойчиви раници, сакове и чанти, с които лесно можем да съхраним и обезопасим нашите документи, електроника, ключове и лични вещи без опасност на намокряне. 

 

Със серията Osprey Drysack, налична в различни размери от 1.5l do 30l и в различни цветове ще бъдем винаги защитени от дъжд, неочакван и бурии, както и да спортуваме любимите си водни спортове без опасност от намокряне на вещите ни. 

 

Саковете от серията Drysack на Osprey са супер леки, направени от напълно водоустойчив RipStop найлон със сигурно и лесно закопчаване. При напълване с въздух преди затваряне саковете Osprey Drysack стават плаваеми и не потъват. 

 

Подходящи са за водни спортове и лесно могат да бъдат закрепени на SUP, сърф, лодка при риболов или плаване. Ако планирате преход с вашия СЪП можете спокойно да вземете с вас личните си документи, ключовете от колата, пари и т.н. и да не оставяте нищо на плажа мястото от което сте тръгнали. 

 

Препоръчително е да имате поне един Drysack с малки размери във всяка туристическа раница, за да сте сигурни, че при рязко влошаване на условията навън /силен дъжд или снеговалеж/ няма да намокрите личните си вещи, резервните чорапи или полар. 

 

 

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber или Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

  0882 000 112          Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Продукт
Предназначена за
Обем (л)
Пол
Цвят
Система за Вода
Цена