Защитни маски

Маски за лице, предпазващи от вируси, бактерии, мръсен въздух, прахови частици, смог и полени.

 

Защитата на цялото семейство от вредните фини прахови частици, както и вируси и бактерии се превърна в изключително важен фактор за нашето здраве, ефективна работа на белите ни дробове и превенцията от тежки респираторни заболявания.

 

Най-ефективният метод за предпазване остават маските за лице, които са щит между нас и околната среда и спират вирусите, бактериите, полените и прахта от градския и автомобилен смог.

Маските са различни по своето предназначение и технологични характеристики и именно затова ние сме подбрали едни от най-добрите варианти за всяка необходимост, възраст, цел и бюджет.

 

Филтърни маски:

Маските на българската иновативна марка AirLief са едни от най-висококачествените на пазара у нас и в Европа, с високотехнологичен 5 слоен филтър, двупосочни изпускателни клапи и дизайн, подобряващ външната естетика.

Компанията е разработила маските си с удобно и ергономично захващане. Маските на AirLief се предлагат във вариант за жени, деца и мъже и ефективно предпазват от бактерии, вируси, градски смог, полени и прах във въздуха.

 

 

Airlief

AirLief - предпазните маски за лице са сертифицирани с FFP2 е европейска лаборатория, CIOP, 1403. Маските на компанията гарантират защита над 95.7% срещу вируси с диаметър от 0.3 микрона, полени и прахови частици.

Компанията е разработила и специална лента за глава тип бъф /бандана, която е с вградена филтърна част и пластина за оформяне на формата около носа.

 

Ще ви предложим и качествени доказани респираторни маски, както и такива за еднократна употреба с метална пластина за носа.

 

Подбрали сме и ефективни много търсени текстилни маски с двуслойна конструкция за многократна употреба. Този тип маски пропускат лесно издишания въздух и филтрират успешно вдишвания въздух през носа и устата.  

 

За тези, които търсят максимална сигурност можем да препоръчаме и нашите защитни шлемове за лице, които предпазват очите, носа и устата, имат лесно и сигурно захващане и са здрави и надеждни.  

 

 

Varrio Sport - връзка с нас

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

Филтри
Марки
Вид
Цена