Здраве

За нашето здраве - стелки, аптечки, маски, дезинфектанти, храни и напитики, натурална козметика, медицински пособия, продукти за силен имунитет, отслабване и спортна-атлетична визия.

 

Здравето

е най-важният ни ресурс и предпоставка за щастлив живот, изпълнен с емоции, приключения и спортни постижения. Добрата и атлетична визия е цел, към която всички ние се стремим.

 

С опитът, които сме натрупали в спорта и активностите сред природата създаваме цяла категория, в която да предоставим най-важните продукти за опазване и поддръжка на здравето. 

Също така и за спасяване и оцеляване, за възстановяване при и след травми, за поддръжка на добра форма, дълголетна спортна активност и страхотна визия.

 

Селектирали сме продукти за добра хигиена, които при пътуване, спорт, къмпинг, бивакуване и особено в ситуация на пандемия, като тази с Ковид 19, са задължителна част от нашето здравословно битие.

Ще предложим едни от най-ефективните защитни и хигиенни материали - маски против ског, прахови частици и вируси, като Airlief, текстилни маски и респиратори, дезинфектанти със силен, незабавен ефект, щадящи кожата и всички предпазни средства и аксесоари, които ще подобрят живота ни.

 

Храната

Тя е горивото и здравето, с което зареждаме нашето тяло. От нея зависи здравето на нашите органи, стави и сетива, спортно-атлетичната ни форма и наличието на сила и желание за движение.

 

Ето защо предлагаме доказано добри продукти за отслабване, витамини и минерали, натурални и качествени протеини, имуностимулансти, аминокиселини и Суперхрани като добавки с натурална Спирулина, натурални спортни добавки на доказани марки като 4+Nutrition, Freelife Health Nutrition, Alphyca Spirulina, Bionia, както и билки и чайове от природата.

 

 

Натурална козметика

Здравето отвътре върви ръка за ръка със здравето и красотата отвън. Много естетика и сигурна защита ще намерите сред козметичните ни продукти.

 

Едни от най-добрите слънцезащитни продукти на PizBiun, Body Beauty, Polaar, натурална и био козметика за възстановяване от рани, ухапвания, изгаряния на Морава и Wooden Spoon, репеленти, ежедневна и натурална козметика за добра кожа, лице и коса. От сухи натурални шампоани до етерични и натурални масла – всичко е тук, на едно място във Varrio Sport!

 

 

Курсове

Каним ви на някои от най-важните курсове, с които да придобиете умения за първа помощ, за реакция при инцидент с вашите деца или близки, за обогатяване на вашите умения за природа, реакция при бедствия, оцеляване, ориентация, пътуване и аутдор спорт.

 

 

Спортът

Правилното и активно възстановяване след травми и силни натоварвания е от голямо значение. Важно е да намерим правилните продукти за възстановяване и подпомагаме при травми – масажори, електро стимулиращи продукти, ортези, шини, наколенки и редица важни за бързото и качествено възстановяване продукти.

 

 

Стелки

Съществено внимание обръщаме и на стелките – спортни, ортопедични, ежедневни или за робота. Ходилата имат връзка с всички органи, с движението, естетиката в походката ни, със спортните резултати и с комфорта на живот.

 

Професионални решения за навременна и качествена реакция чрез изследване на ходилата и поръчка на стелки превантивно или при проблеми със сводовете, ставите на краката, кръста и множество болежки, които ежедневно ни притесняват поради проблеми със сводовете и ходилата.  

 

 

В нашата колекция има и подходящи аптечки за спорт, планина, къмпинг, за дома и офиса, различни медицински пособия и подпомагащи продукти, както и все по-важните, за спасяване на човешки животи, мобилни дефибрилатори Zoll, които може да намерите във www.varriosport.bg и www.firstaidbg.com.

 

 

Varrio Sport - връзка с нас

От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

  0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по