Zoll AED

 

Zoll – спасява човешки животи, като разработва и произвежда високотехнологични, напълно автоматизирани дефибрилатори.

 

Когато човек е жертва на внезапен сърдечен удар, неговото оцеляване зависи от високото качество на КПР /сърдечен масаж/ и оказващия първа помощ с автоматичен външен дефибрилатор (AED).

 

Американската компания Zoll е фокусирана върху подобряване на резултатите чрез иновативна ресусцитация и технологии за интензивна грижа. Компанията проектира, произвежда и продава автоматични външни дефибрилатори и свързаните с тях продукти и услуги и предлага решения за спасяване на човешки животи.

 

Близо 2700 души само в Европа и САЩ загинат от внезапна сърдечна смърт всеки ден! Това прави почти 1 милион души за година. В България от внезапна сърдечна смърт годишно умират повече от 10 000 души!

  • над 10 пъти повече, отколкото в автомобилни катастрофи
  • над 100 пъти повече, отколкото в пожари
  • над 1000 пъти повече, отколкото в следствие на природни бедствия

 

Никой не е застрахован – дори млади хора, спортисти, деца. Над 60 % от хората имат рискови фактори, нo често първия видим симптом е внезапното спиране на сърцето.

 

Единственият известен начин за терапия на фибрилациите и безпулсовата тахикардия е дефибрилацията! Автоматичния външен дефибрилатор Zoll (AED) в ръцете на обучения да оказва първа помощ може да спаси човешки живот!

 

Именно заради това по света в развитите държави във всяка административна сграда, спортно съоръжение, училище или градина има наличен автоматичен дефибрилатор и обучени хора да работят с него.

На фона на спасените човешки животи цената този уред не е никак висока.

 

 

Изберете подходящият автоматичен външен дефибрилатор от Varrio Sport в партньорство с FirstAidBg – ние ще ви консултираме и обучим да боравите с уреда.

 

Свържете се с нашите експерти и ще намерим най-доброто решение за вас. От тук може директно да ни позвъните или да ни пишете на Viber и Facebook Messеnger - наш експерт, а не чат бот, ще ви отговори бързо и с точното за вас решение.

 

0882 000 112           Email   

 

 

  Viber            Facebook

 

 

   

 

Филтри
Марки
Цена